Skicat

ESCOLA D'ESQUÍ
Skicat ofereix classes d'iniciació, tecnificació o perfeccionament. La metodologia de l’escola consisteix en realitzar classes particulars adaptades al nivell i necessitats de cada alumne, per tal d’aconseguir el màxim rendiment i els millors resultats a cada sessió. Aquesta atenció personalitzada permet controlar l’evolució individual de cada alumne a cada una de les classes.

CLUB DE TECNIFICACIÓ
Skicat ofereix la possibilitat de realitzar classes d’esquí en grup de forma continuada durant tota la temporada (des del Pont de la Puríssima fins a Setmana Santa, de 9 a 13 hores tots els caps de setmana).
La finalitat del club de tecnificació es aconseguir la millora i perfeccionament de la tècnica de l’esquí de cadascun dels membres, realitzant un seguiment individualitzat de cada alumne en grups reduïts formats segons el nivell tècnic dels mateixos.

EXCURSIONS AMB RAQUETES DE NEU
Skicat també ofereix la possibilitat de realitzar excursions amb raquetes de neu en un entorn natural i salvatge, gaudint dels paisatges de la Vall de la Cerdanya. Les rutes tenen una duració aproximada d’entre 2 i 4 hores en funció del recorregut escollit i es poden adaptar a les necessitats de cada grup.

Durant la ruta amb raquetes de neus, si es desitja, es pot gaudir d’un dinar en un autèntic refugi de muntanya.