Setmanes Blanques


Skicat compta amb un equip de monitors altament qualificat amb més de 10 anys d’experiència en el sector i especialitzat en esquí alpí, viatges escolars i coordinació de grups.

Oferim un tracte personal que farà que el vostre aprenentatge amb nosaltres es converteixi en una experiència única, divertida, plena de noves aventures i inoblidable. Uns dies on fomentar valors com el companyerisme, el treball en equip i el respecte per la natura es transformaran en una autèntica diversió.

Tot això ho fem possible gràcies a un elaborat i planificat programa que inclou una variada oferta d’activitats complementàries culturals i d’oci pensades per a totes les edats.

La nostra flexibilitat juntament amb les nostres empreses patrocinadores ens permeten oferir el millor servei i la millor relació qualitat-preu del mercat.

A més a més, us obsequiarem amb un reportatge fotogràfic de la vostra estada i marxandatge d’Skicat, obtindreu un diploma que certificarà el vostre nivell d’esquí, i participareu en el sorteig de regals dels nostres patrocinadors oficials.

SERVEIS
Durant els dies de la setmana blanca ens ocuparem dels següents serveis:

TRANSPORTEns encarregarem de tots els desplaçaments que es realitzaran durant l’estada.
Un autocar realitzarà la recollida dels alumnes i professors en el lloc i l’hora acordada i els deixarà a l’hotel d’allotjament. Durant la resta de dies, aquest autocar serà l’encarregat de realitzar tant els des-plaçaments a peu de pistes com els de les activitats complementàries que s’hagin contractat.

LLOGUER DE MATERIALPer una major comoditat i una millor organització de l’activitat, s’enviarà un formulari perquè tots els alumnes participants en l’esquiada l’omplin amb les seves dades (pes, alçada, número de peu, etc). D’aquesta manera tot el material necessari estarà preparat a la seva arribada.
És obligatori la utilització de casc. Els alumnes hauran de portar la roba d’esquí, els guants, les ulleres i una muda de piscina per l’activitat dels banys termals.

ALLOTJAMENTDisposem de dos establiments hotelers de màxima qualitat i amb els millors serveis:

Càmping Stel Puigcerdà
Situat al poble de Puigcerdà, a 10 minuts del centre i entre 10 i 40 minuts de les activitats al medi.
El càmping disposa de:

• 46 Bbungalows d’alta qualitat.
• Pensió completa.
• Installacions esportives pista poliesportiva rocòdrom tirolina llit elàstic pista de pàdel i piscina.
• Wifi gratuït.


Hotel Campus Cerdanya
Situat a la ciutat de Puigcerdà, a 15 km de l’estació d’esquí de La Molina permetent un ràpid accés qualsevol de les activitats complementàries escollides.
L’hotel disposa de:

• 53 habitacions múltiples amb capacitat de 2 a 6 persones.
• Pensió completa
• Gimnàs, spa, instal·lacions esportives annexes, etc.
• Wify gratuït en totes les instal·lacions.tal·lacions.

CLASSES D'ESQUILes classes d’esquí es desenvoluparan tots els matins a l’estació de La Molina. Per garantir l’aprenentatge i millora dels alumnes s’agruparan per nivells, amb un màxim de 8 persones per monitor. Al migdia s’aturaran les classes per dinar al restaurant Schuss, situat a peu de pistes, i es continuarà amb la formació fins a les 16.00 h.

Activitats