Setmanes Verdes

EMPRESA
Skicat compta amb un equip de Tècnics Esportius altament qualificats amb més de 10 anys d’experiència en el sector, especialitzat en esports al medi natural, en els esports d’hivern, viatges escolars i coordinació de grups.

Oferim un tracte personal que farà que el vostre aprenentatge amb nosaltres es converteixi en una experiència única, divertida, inoblidable i plena de noves aventures. Uns dies on fomentar valors com el companyerisme i el treball en equip, on el respecte per la natura es transformarà en una autèntica diversió.

Tot això ho fem possible gràcies a un elaborat i planificat programa que inclou una variada oferta d’activitats complementàries culturals i d’oci pensades per totes les edats.

La nostra flexibilitat juntament amb les nostres empreses patrocinadores ens permeten oferir el millor servei i la millor relació qualitat-preu del mercat.

A més a més us obsequiarem amb un reportatge fotogràfic de la vostra estada i marxendatge de Skicat i participareu en el sorteig de regals dels nostres patrocinadors oficials..

SERVEIS
Durant els dies de la setmana blanca ens ocuparem dels següents serveis:

TRANSPORTEns encarregarem de tots els desplaçaments que es realitzaran durant l’estada.
Un autocar realitzarà la recollida dels alumnes i professors en el lloc i l’hora acordada i els deixarà a l’hotel d’allotjament. Durant la resta de dies, aquest autocar serà l’encarregat de realitzar tant els des-plaçaments a peu de pistes com els de les activitats complementàries que s’hagin contractat.

MATERIALSkicat posa a disposició dels alumnes i professors tot el material necessari per a la realització de cadascuna de les activitats al medi.Els alumnes hauran de portar roba i calçat adequat per a la realització d’activitats esportives i un banyador per a les activitats aquàtiques.
La nostra flexibilitat juntament amb les nostres empreses patrocinadores ens permeten oferir el millor servei i la millor relació qualitat-preu del mercat.

ALLOTJAMENTDisposem de dos establiments hotelers de màxima qualitat i amb els millors serveis:

Càmping Stel Puigcerdà
Situat al poble de Puigcerdà, a 10 minuts del centre i entre 10 i 40 minuts de les activitats al medi.
El càmping disposa de:

• 46 Bbungalows d’alta qualitat.
• Pensió completa.
• Installacions esportives pista poliesportiva rocòdrom tirolina llit elàstic pista de pàdel i piscina.
• Wifi gratuït.


Hotel Moixeró
Situat al poble de Prats i Sansor, a 10 minuts de Puigcerdà.
L’hotel disposa de:

• 25 habitacions.
• Pensió completa.
• Piscina i camp de futbòl.
• Wifi gratuït.

Activitats